OffNews.bg

Играч на Юнайтед тръгна като чобанин за Осло, смеят му се

Тотална селяндурщина показа Маруан Фелайни, халфът на Манчестър Юнайтед. Той се появи на летището тази сутрин по..джапанки.

Едно на ръка, че това е лош вкус, дори когато футболистът играе десен бек на Скрита сила Мъдрево. Второ, Юнайтед тръгна за Осло, но белгийският национал явно няма навик да проверява къде лети. Днес в норвежката столица максималната температура е 19 градуса, дават го облачно.

Надеждата на модните естети в града е, че Фелайни наистина е приел офертата на турския Галатасарай и няма да излага повече английския гранд. Виж, в Истанбул ще може да ходи и бос.

Припомняме, преди броени дни халфът се забърка и в секс скандал. Две дами се оплакаха, че Фелайни ги свалял по интернет, като им пращал снимки на пениса си. Едната се вързала и пристигнала от Америка, но след няколко упражнения била изгонена от аса на Юнайтед.

Иначе мениджърът Жозе Моуриньо излета кисел за Осло, където днес Юнайтед играе с Валеренга. В сряда е контролата със Сампдория в Дъблин и сезонът започва. това притеснява Специалния, който настоява за още 1-2 покупки.