OffNews.bg

Еден Азар е на седмото небе от щастие след дебютния си гол за Реал (видео)

Новото попълнение на Реал Мадрид Еден Азар остана много доволен от първия си гол за "белия балет". Попадението на белгиеца донесе победата тима му над Ред Бул Залцбург с 1:0 в контрола играна в Австрия.

Азар успя да се разпише в типичния си стил и заяви, че отдавна е очаквал да се разпише и е доволен, че това най-после се е случило.

Това бе първи мач, в който Реал не допусна гол във вратата си. Мадридчани записаха едва втората победа след 5:3 над Фенербахче миналата седмица. Последната контрола на "белия балет" е срещу Рома в неделя.

"Когато си на терена искаш да спечелиш всеки мач, а след като си нападател очакваш да вкарваш голове. Чаках този момент от няколко мача и съм много доволен, че най-после отбелязах.

Все още сме в подготовка, но мисля, че вече се усеща, че имаме повече енергия. Остават ни още десетина дни до първия ни официален двубой.

Трябва да сме концентрирани и да продължим да работим усърдно. Целта е да сме готови за следващата седмица и нямам търпение сезонът в Ла Лига да започне", каза Азар.