Жена е убита в Слънчев бряг

Юлиан Христов 03 септември 2012 в 08:46 2457 0

Бивш работник от Челопечене се самоуби. Архив: БГНЕС
Бивш работник от Челопечене се самоуби. Архив: БГНЕС

Жена е убита в курорта Слънчев бряг. 

Жертвата е управителка на заведение. Тя е убита докато се е качвала в автомобил “Ауди Q 7”, като е намушкана няколко пъти с нож, съобщиха за OFFNews.bg от пресцентъра на МВР. 

Сигналът за инцидента е постъпил в полицията около 1.00 часа след полунощ. Според информацията в района на хотел “Гларус” в Слънчев бряг непознат мъж е намушкал млада жена. На място полицаите от управлението в Несебър установили, че трупът е на 30-годишната М.З. от Самоков. Тялото на жената било открито в близост до луксозния джип с варненска регистрация, управляван от 18-годишен младеж от Несебър.

По информация на OFFNews.bg жертвата се казва Мария Златанова и е била управител в бара на хотел "Гларус". Полицията работи по всички възможни версии, като водещата е свързана с любовен триъгълник и неизяснени междуличностни отношения между жената и неин бивш приятел. 

Жената е била с няколко прободни рани в дясната половина на тялото, а шофьорът - с порезни рани по дясната ръка. Той е настанен за лечение в бургаска болница, без опасност за живота. По думите му, докато жената се качвала в автомобила му, от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Младежът се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал от местопроизшествието.

Към момента са проведени два огледа, иззети са веществени доказателства, издирени и разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.

Само преди дни германски гражданин беше убит от свой сънародник на плажа в Бургас. Впоследствие убиецът беше задържан, но се обеси в следствения арест на Бургас. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови