Жена е остригана, а лицето ѝ е нарязано от бившия ѝ съпруг

Пострадалата разказа, че всичко е станало пред очите на двете им деца

OFFNews 05 декември 2023 в 10:20 3637 0

пострадалата

Снимка Стопкадър: bTV

Пострадалата жена

Жена е бита, подстригана и с нарязано лице от бившия си съпруг и неговите сестри в Сливен. За случая разказа пострадалата пред бТВ. 

Тя обясни, че всичко е станало в петък - 1 декември. Тогава мъжът трябвало да взема децата им за уикенда. Двамата имат 9-годишното момиченце с Детска церебрална парализа и 7-годишното момче. Той обаче обяснява, че децата ще бъдат взети от негов племенник. 

Когато жената слиза във входа, вижда съпруга си и три от шестте му сестри. Мъжът започва да я удря, включват се и сестрите му. Пострадалата разказа, че една от тях дори хвърля сол в очите ѝ.

"Започнаха да ме удрят, да ме ритат, чувствах как по лицето ми нещо дращи. Не знам какво са правили. Пръстите ми са нарязани. Лицето - също. По време на това нещо чух как той казва: "Бийте я, мачкайте я, не я жалете". Ръцете ми целите бяха в кръв, по лицето ми капеше", разказа потърпевшата.

Жената не може да каже кой я е подстригал, защото преди това е хвърлена солта в очите ѝ.

Тя и бившият ѝ мъж са в развод. След нападението той е задържан, но впоследствие е пуснат заради чистото му съдебно минало. 

Районната прокуратура в Сливен внася искане за задържане под стража, но съдът решава да го пусне с обвинение за причиняване на лека телесна повреда. 

Децата, които са отведени от него в деня на нападението, са върнати на пострадалата.

Жената обясни, че това не е първият път, в който бившият ѝ мъж ѝ посяга пред децата. Последните две фрапиращи ситуации я карат да го напусне. При един от случаите мъжът я заплашва с нож. 

Причината е, че е посетила баща си. Тогава нападателят казал, че ще я „заколи“. Удря я, къса дрехите ѝ и чупи телефона ѝ.

Пострадалата взима решение за раздяла, когато мъжът решава да спре детето им, което е с ДПЦ, от рехабилитация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика