Загина шефът на нощния клуб ''Найт Флайт''

OFFNews 13 юни 2014 в 07:40 20998 6

Съсобственикът на "Найт Флайт" и създателят на "Син сити" Константин Александров загина при инцидент в Анталия, Турция.

Бизнесменът прекарвал ваканцията си заедно с цялото си семейство в турския курорт Анталия. Той се разхождал край брега заедно със съпругата си Цветелина и двете им деца - Митко и Вили. Димитров се покатерил на една остра скала, за да покаже на децата си част от забележителностите край курорта. В този момент се подхлъзнал и полетял в урвата. При ужасяващия инцидент счупил черепа и гръбнака си и изпаднал в кома.

Александров бил откаран в болницата в Анталия. Два дни лекарите се борили за живота на Константин, но в крайна сметка организмът му не издържал и той починал следобед в сряда, съобщава "Стандарт".

Служители на дискотеката потвърждават скръбната вест и поясняват, че в момента самият Петко Димитров е в Турция, за да прибере тялото на своя съдружник в бизнеса и приятел в живота. Трагичната новина преди броени минути потвърди пред "Блиц" и брат му - Петър Александров, пише в. "24 часа".

Бизнесменът бе един от създателите и собствениците на популярните софийски нощни заведения "Night Flight", "Bar Flight" и "Club 33".

Косьо Александров е популярен като любимец на някои от най-известните фолк звезди. Той има дъщеря от Пепа Секса, а преди това беше в любовни отношения с друга звезда от сцената - Еми Стамболова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!