Задържан е мъж, след като се барикадира в апартамент в София (обновена)

Пострадала жена е изведена преди това от жилището

OFFNews 11 януари 2023 в 14:18 4140 0

полицейска лента

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Полицейска лента

47-годишен мъж беше задържан от полицията, след като се барикадира в жилището си в столичния квартал "Хаджи Димитър", съобщи БНР. 

Сигнал е подаден негови съсед. По информация на БНР преди да бъде задържан мъжът, от апартамента е изведена жена, за която има съмнение, че е станала жертва на насилие.

Жената е украинска гражданка.

На място е присъствал и психолог от МВР. Случаят се изяснява. След разговор с разследващи около 13:30 часа барикадиралият се е бил убеден да излезе от апартамента си. Той е изведен в добро здраве. Мъжът не е има искания, не е заплашвал, не е бил въоръжен. Предал се е без съпротива, съобщиха от МВР за БТА. 

От Спешна помощ уточниха пред БНР, че са получили сигнал в 11:14 ч. за пострадала жена в апартамент в кв. "Хаджи Димитър". Пристигналият екип установил 40-годишна жена с различни травми. Тя е откарана в болница "Пирогов".

Внимание! Тази история има развитие, което не противоречи на изложените в статията факти, но силно променя акцента. Историята е подробно разказана тук: Изхвърлена гола на стълбището. Пребитата жена е втора жертва на барикадиралия се бивш шофьор в МВР

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews