Украинци с уредена работа по Черноморието хванати да крадат

OFFNews 03 юли 2017 в 08:34 10297 2

Украинци с уредена работа по Черноморието, хванати да крадат

Трима 18-годишни украинци са били задържани за кражба от автомобил. 

Сигнал за инцидента е подаден на 30 юни около 14.00 часа в Районно управление - Несебър. 22-годишен мъж от Поморие се оплакал за това, че от автомобила му "Мерцедес" е откраднат контактният ключ и CD - плеър.

В резултат на бързите полицейски действия са установени извършителите на деянието - това са 18-годишните украински граждани В.Л., К.К. и Д.И., които били наети на работа във ваканционно селище "Елените", уточняват от полицията в Бургас.

При претърсването на обитавана от украинците стая са намерени откраднатите вещи, както и други откраднати вещи от автомобили.

Младежите са задържани със заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В края на миналата седмица вицепремиерът Валери Симеонов отчете, че вече близо 6000 украинци с български произход вече работят по Черноморието. Той заяви, че вече само за седмица се издава разрешителното за работа в България, което важи за 90 дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

2

Victimized

03.07 2017 в 11:32

Няма кой да се навие да отиде да работи за Ветко на Елените за смешните му пари, без да имат намерение да си докарват отгоре. Това не е ясно само на полицията и на нищо-подозиращите туристи....

10571

1

Hissarion

03.07 2017 в 10:06

Етническа престъпност! Протест! Веднага да тръгнат няколко агитки, шест рокера и Перата да завардят границата да не влизат повече украинци! Българите са последните честни и почтени хора - единствените патриоти в света!