Ученичка подложена на онлайн тормоз, номерът й в група за секс услуги

OFFNews 29 февруари 2024 в 08:31 5166 2

Снимка Нова тв

18-годишна ученичка е станала жертва на онлайн тормоз, след като телефонният й номер е разпространен в затворена група в „Телеграм”, където потребители споделят порнографски материали. 

Нейният контакт е публикуван със съобщение, че на него желаещите могат да открият секс услуги срещу заплащане. Така от няколко дни насам момичето получава десетки нежелани съобщения и обаждания, разказа Нова тв. 

„Момчета ми пишеха за сексуални услуги, каквито аз не предлагам. Така разбрах какво се случва”, разказва потърпевшата, чиято снимка е била открадната от профила ѝ във Viber. Ученичката се е обърнала към ГДБОП. „Оттам ми казаха, че няма как да ми помогнат и мога само да блокирам всеки, който ми се обади”, разказа Стефани. 

Помощ на момичето предлагат от Националния център за безопасен интернет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

2

alfakentavur

29.02 2024 в 10:00

Всеки може да пусне всеки номер на всяко място, което си иска. Трябва мястото да има сериозен контрол и веднага след като стане ясно, че не е за там да го махне. И при нужда да даде данните на този, който го е пуснал на съответните органи.

723

1

user4eto

29.02 2024 в 09:08

След интервюто с шефа на ГДБОП онзи ден, е от ясно по-ясно, че тази структура или трябва да бъде закрита или преоснована.
Естествено, че не могат да помогнат. Заети са да скалъпват истории за клошари със смартфони и лаптопи.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки