Убиецът от Нови Искър няма какво да губи, може вече да се е самоубил

OFFNews 05 януари 2018 в 09:24 11165 6

Снимка бТВ

Издирваният за убийствата в Нови Искър е много опасен за всеки, който му се изпречи на пътя. Росен Ангелов няма какво да губи, това превръща всеки срещнат в потенциална жертва. 

Престъплението е безпощадно, извършено е от страст, поведението на убиеца е на психопат, коментира бившият следовател, сега адвокат, Людмил Рангелов, по бТВ. Този човек трябва да бъде намерен час по-бързо и да бъде неутрализиран“, категоричен бе той. 

Рангелов смята, че издирваният, за когото се твърди, че е добър планинар, може да е далеч от района, в който го търсят, тъй като има предимство от два дни.

По думите му мотивът за убийството е емоционален и ако се окаже, че това е извършителят, той вероятно е свързан с негови отношения с убитата жена Кети Кюхова. Според Рангелов убиецът вероятно е искал да унищожи всички близки на Кюхова, получил е удовлетворение от това. 

Рангелов смята, че убиецът е допуснал грешки и е открит материал за ДНК анализ или негови отпечатъци.

Според криминалисти Росен Ангелов може вече да се е самоубил. 

Издирването му продължава, полицията е претърсила в четвъртък вечерта къща в село Луково, в която Ангелов се е самонастанил. Късно снощи приключи огледа, иззеха доказателства, потвърди пред NOVA кметът на Луково Румен Колев. Той разказа, че в къщата е имало следи, че доскоро е имало човек вътре.

„Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре, се е уплашил. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки”, заяви Колев. 

По думите на кмета не е ясно кои са собствениците на къщата, а Ангелов най-вероятно се е самонастанил. Няма съседи, вилата е отдалечена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6947

6

theprofet

05.01 2018 в 14:17

Не е нужно да си специалист по криминалистика за да видиш действията и възможностите на МВР в последните 10 години.

След великото посиране в Боснек преди месец, още гафове ще са критични за министерството, затова всяко следващо тежко престъпление ще се води разкрито, като за целта ще се обвиняват удобни индивиди.

6947

4

theprofet

05.01 2018 в 12:31

Хайде, ченгенцата и тук почнаха да раздават минуси...
Още по-тъжно е ако не са ченгенца, а граждани удобряващи действията и кухите им версии.
Господа милиционери, НЕ ВИ ВЯРВАМЕ на глупавата версия!!!

12047

3

Димитър Димитров

05.01 2018 в 11:07

Не се връзва историята за убиец психопат убил от страст, който е всъщност педофил и се е настанил в чужда вила за да води там малолетни . На всичко отгоре очевидно е изчезнал едва като е разбрал от медиите , че го издирват. И не е намерил време да изгори окървавените дрехи или дори да запали вилата за да не остават отпечатъци . Впрочем можеше да драсне клечката и да изгори труповете . Психопатите са хладнокръвни и пресметливи . Според мен полицията се е хванала като удавник за сламка поради липса на друг кандидат за убиец . Педофила ще го хванат. Такива не се самоубиват.

11977

1

МБ

05.01 2018 в 10:29

Най-вероятно е той да е убиецът. Следата води натам, тъй като жената е убита при други обстоятелства, не както останалите жертви. Версията за отмъщение за неуредени сметки с кухи фирми е на втори план.
 
X

Да помогнем на украинските деца!