Тежка катастрофа уби четирима край Пазарджик тази сутрин

OFFNews 22 декември 2018 в 09:11 5074 0

Снимка Архив

Трафикът по пътищата ще е засилен и днес заради предстоящите празници. Движението вече става натоварено, тежкотоварните камиони няма да пътуват от 9 до 14 часа днес. 

На много места пътищата са мокри, има мъгла и заледяване на места, водачите да спазват дистанция, призова инспектор Петър Соколов от Пътната полиция по БНР. Тежка катастрофа е станала тази сутрин край Пазарджик с 4-ма загинали и тежко ранена жена, информира той. 

Жената е откарана в болница с опасност за живота. Инцидентът е станал при сблъсък на леки автомобили лада и пежо на третокласен път.Сигналът за него е получен в Пътна полиция около 7 часа. Загинали са двама от пътниците в ладата и двама от пежото. 

От Граничната полиция обещаха повече работещи гишета и служители на смяна, които да обработват документите на хората, решили да посрещнат празниците извън България. Директорът - главен комисар Светлан Кичиков, допълни, че гражданите ще могат да следят информацията за трафика на контролно-пропускателните пунктове в интернет, която ще се обновява на всеки два часа. 

„Ще се постараем да има информация на страницата и за метеорологичната обстановка. И ако има някъде пътен инцидент, хората да могат своевременно да се запознаят и да решат дали да бързат да преминат през пункта или да отложат краткосрочно преминаването“, добави главен комисар Кичиков. 

Полицията ще предприеме масови проверки за употреба на алкохол и наркотични вещества, както и ще следи за превишение на скоростта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews