Тежка катастрофа между три коли край Владая, полицаите вадят заклещена жена (обновена)

Движението по пътя Княжево-Перник се извършва по обходен маршрут

OFFNews 14 януари 2024 в 12:07 7222 1

Снимка Стопкадър Нова телевизия

Пътят Княжево-Перник е затворен заради тежка катастрофа между три коли. Жена е заклещена в един от автомобилите, съобщиха от Министерството на вътрешните работи. 

Към 11 часа е бил подаден сигнал за тежка катастрофа между три автомобила в района на вилна зона Черния кос близо до село Владая.

Пострадали са двама души в едно от превозните средства – единият е с мозъчно-черепна травма и е бил транспортиран до болнично заведение.

В една от ударилите се коли има заклещена жена. Екипи на пожарната са на място, предприети са действия за безопасното ѝ извеждане, уверяват от МВР. 

Полицейски служители насочват движението по обходен маршрут през автомагистрала "Струма.

Към 15 часа движението по пътя София - Перник в района на Владая при Черния кос, съобщи МВР, предаде БТА. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

Алекса

14.01 2024 в 15:48

Всеки ден стават катастрофи на този завой и то при движение с 40 км в час, пътят се заледява, а е и до реката. Ние бяхме в третата катастрофа за деня в събота!!! Няма ли някой да потърси сметка на поредния кмет на София защо поне не опесъчава най-рисковите и натоварени пътни зони за града. Да им купим един камион с пясък, че горката община няма пари и за това?! Някоя медия от новинарските, които преписвате едно и също, няма ли един читав журналист, който не го е страх да попита кмета защо там всекидневно стават катастрофи? Да го заведе на завоя на Черния кос със зимни ботуши и да проверят дали няма да се изпързаля като на ледена пързалка?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика