Танцьорката, която блъсна 10 коли в Пловдив, набила момиче в дискотека

OFFNews 14 май 2018 в 07:30 6951 2

Танцьорката, която блъсна 10 коли в Пловдив, набила момиче в дискотека

Полицията в Пловдив е започнала проверка по нов случай с танцьорката Габриела Медарова, която рано сутринта на 15 април успя да блъсне 10 паркирали автомобила. 

Според постъпил сигнал тя е нападнала студентка в нощно заведение в града под тепетата. Оплакване от пострадалата е подадено преди 5 дни, съобщава БНТ.

Двете са били разпитани в петък от разследващи и в понеделник. От това ще зависи дали ще бъде променена мярката за неотклонение на Габриела, която беше освободена с парична гаранция след причинената от нея катастрофа. 

Според разследващите в деня на инцидента през април танцьорката е била в нетрезво състояние и е употребила упойващи вещества. След като блъснала колите, тя напусна мястото на местопроизшествието, а когато беше разкрита като извършител на катастрофата, полицаите откриха кръвта ѝ над 1.3 промила алкохол, както и следи от употреба на канабис.

След инцидента и пред съда 21-годишната Медарова заяви, че съжалява за инцидента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

15.05 2018 в 01:16

Сега, важното е, че тя иначе е добро момиче, не е мислила нищо лошо, и трябва да и се прости! А също така много иска да си иде вкъщи!
Кой знае какво още има в миналото и, и без друго - в полицейските архиви. Хич не разбирам, защо още не са я пернали по бързо производство. Очевидно е, че псето е бясно. Какво ще чакаме - да убие някого ли?

7910

1

Beny Hill

14.05 2018 в 18:01

Има индивиди, които изобщо не е трябвало да се раждат и да се смятат за хора.