Спортната кариера на намушкания в столичен тролей младеж е под въпрос

OFFNews Последна промяна на 16 май 2018 в 09:31 16431 0

Намушканият Борислав Великов

Момчето, което беше прието в "Пирогов" в понеделник вечерта след инциддент в тролей № 7, е в стабилно, подобряващо се състояние, съобщиха от болницата. 

На този етап състоянието му не налага да се правят допълнителни оперативни интервенции, извън онази, която изъвршиха по спешност при приемането му .  Той остава в хирургията на "Пирогов".

Пред bTV родителите на Борислав Великов разказаха, че момчето е искало да кандидатства в Националната спортна академия (НСА). Заради инцидента няма да може, защото за известно време трябва да забрави за спорта.

Борислав учи в спортното училище на ЦСКА и тази година завършва. Тренира джудо и самбо, а инцидентът може да повлияе сериозно на плановете му за бъдещето.

Вчера той беше опериран в „Пирогов” и беше в стабилно състояние. От болницата съобщиха, че състоянието му де подобрява и на този етап не се налагат още операции.

Това, което се е случило в тролея, е схема за отвличане на вниманието на шофьорите на тролеи, за да оберат парите на шофьора, коментира още Албена Великова.

Родителите на Борислав са категорични, че той не е агресивен и не е конфликтен. Настояват за най-тежкото наказание за нападателя Георги Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X