Пуснаха от ареста пияния баща, набедил 12-годишния си син за шофьор

OFFNews 28 август 2023 в 13:19 1424 0

Полиция

Снимка БГНЕС, архив

Полиция

Пияният мъж, който без книжка блъсна с джипа си кола край плевенското село Тодорово, е освободен от ареста след 24 часа престой в него, съобщи Нова тв.

За да се измъкне от правосъдието, преди задържането му пияният твърдял пред полицията, че колата управлявал не той, а 12-годишният му син. Не само това, камерите в района заснели как той действително се сменя зад волана с детето.

Лъжата и сценката обаче не помогнали. Мъжът беше вкаран в ареста, а към днешна дата е със свалени номера на автомобила и глоба. Алкохолната му проба показала 1,2 промила алкохол в кръвта, което представлява административно нарушение.

"На 25 август, около 17:00 часа, съпругата ми се прибира от работа, когато черен джип я удря челно. На камерите се вижда как излиза единият и влиза другият, опитвайки се да прикрият кой е шофирал. Попитах ги кой е карал автомобила, първо мълчаха, но после посочиха едно малко момче и ми казаха, че 12-годишният им син е откраднал ключовете и се качил в колата", разказва за инцидента Бисер Петров.

"За щастие, жена ми е в добро състояние, но е уплашена", допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика