Проститутки упоиха и обраха мъж в Слънчев бряг

OFFNews 25 март 2015 в 15:14 10012 4

Две проститутки откраднаха 60 лв., сребърен ланец и мобилен телефон от 33-годишен мъж в Слънчев бряг, съобщават от полицията в Несебър.

Полицията е задържала двете жени- едната е 21-годишна врачанка, а другата е 30-годишна софиянка. Откраднатите вещи също били открити в заложна къща, където проститутките ги продали.

Кражбата станала на 10 март, когато мъжът решил да потърси платени женски ласки, като за целта се обадил на обява, която била публикувана във вестник „Ало, Бургас”. Жената, която вдигнала телефона, му се представила с псевдонима Клаудия. Двамата се разбрали за цената и предоставяните сексуални услуги.

Клаудия пристигнала с такси на посочения от 33-годишния мъж адрес- в несебърския квартал „Черно море”. Тя казала на клиента, че трябва да ѝ се платят допълнителни 20 лв. за транспорта, както и още 40 лв. предплата за сексуалните услуги.

След това проститутката предложила на мъжа да се почерпят. Те изпили по чаша бира, като след това клиентът нямал ясни спомени за случващото се и вероятно е бил упоен.

Мъжът разказва, че после Клаудия му предложила сексуалните услуги да се предоставят на друго място - в Слънчев бряг.

Двамата се качили на ново такси, което ги закарало до неработещ хотел. Те влезли в един от в апартаментите. Проститутката подканила мъжа да се изкъпе. Той влязъл в банята, като оставил на леглото в стаята парите, мобилния телефон и ланеца си.

Малко след това в апартамента нахлула втора жена. Тя започнала да крещи, че може да дойде полиция. Така двете жени извели мъжа, които все още бил неадекватен, от сградата.

След това проститутките си тръгнали, а 33-годишния мъж се прибрал в апартамента си в Несебър, където открил, че вещите и парите му липсват. 

Събраните данни са докладвани в Районна прокуратура – Несебър. Работата по случая продължава. От МВР посочват, че 21-годишната проститутка е обявена за общодържавно издирване от 16.10.2014 г., като е обвиняема по досъдебно производство за наркотици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови