Пребиха 20-годишна съдийка на мач в Пловдивско

Ивайло Анев 12 май 2015 в 12:53 3510 2

Асистент-съдийката на футболен мач от областната група в Пловдив Лилия Думбалакова е била пребита от футболисти на "Дебър" (Поповица), съобщи вестник "Марица".

Екшънът се е разиграл на мач в Поповица, след като футболната среща е била прекратена. На прибиране в съблекалнята 20-годишното момиче е било удряно с юмрук в областта на гърдите от централния защитник Бойко Балев.

Думбалакова е била повалена и едва се е добрала до съдийската стая, разказа бащата на момичето Трендафил Думбалаков, който е бивш елитен рефер.

Футболистите от местния отбор побесняват, след като реферът Дани Краевски прекратява мача в 18-та минута, зареди групов протест.

"При наглед безобиден фаул в полза на гостите, бабаит от домакините започва хамалски да псува съдийската бригада", твърди Думбалаков.

Съдията показва червен картон на провинилия се, което отприщва гнева и на местните бабаити край игрището. В един момент съдийската тройка е атакувана от почти целия отбор на Поповица плюс запалянковци.

Дани Краевски е бил ритан, докато се прибере в съблекалнята. Според Думбалаков реферите буквално са стояли заложници на разбеснялата се тълпа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови