Пострадалият на "Черни връх" също набил нападателя си

OFFNews Последна промяна на 16 март 2016 в 08:35 15241 18

Мъжът, който беше пребит на столичния бул. "Черни връх" след катастрофа във вторник, е отвърнал с юмруци на нападателя си. Това твърди пред bTV свидетелката Божидара Пенчева, която е заснела инцидента. По думите ѝ, след катастрофата, шофьорът на джипа повалил на земята мъжът, който преди това се вряза с автомобила си в неговия.

"Шофьорите от колите слязоха и човекът от седана тръгна към тях, предполагам с идеята да се извини, но шофьорът на джипа му скочи. Потърпевшият падна на земята, шофьорът на джипа продължи да го удря. След това отиде към седана и започна да рита колата. След това пострадалият човек тръгна яростно към нападателя си и започна да го удря. Ясно се вижда, че потърпевшият държи окървавена кърпа, той вече имаше нанесени щети по лицето", разказа свидетелката.

Приятелката на нападателя от джипа разказа, че не е виждала бой. Тя е пострадала в резултат на катастрофата. Да се беше извинил, вместо да се прави на жертва, каза тя за бития от седана мъж.

"Такива случаи трябва да се разследват професионално от хората, които знаят как да направят такова разследване. За да избегнем тези случаи, в които хората сами започват да търсят справедливост, мисля че в този случай първата и най-адекватна реакция е да се извика полиция, която да се намеси и да установи нарушението", каза пред bTV вътрешният министър Румяна Бъчварова.

Приятелката на нападателя от джипа също е пострадала. Снимка: bTV

"Факт е че има агресия по пътищата, има агресия в живота ни, това е абсолютно недопустимо", коментира още тя. По думите ѝ тези, които извършват хулигански действия, трябва да бъдат санкционирани, така както тези, които правят нарушения по пътищата.

"Напрежението е много високо в личностните отношения има доста агресия", обясни тя. Според нея от последните случаи на агресия не може да се направи извод за връщане на мутренските години в България и допълни, че проверките на МВР не са инцидентни и ще продължат. 

"Няма да допуснеме да има превишаване на права, които са дадени или хулигански прояви. Въпросът е, че обществените отношения, поведението на обществени места трябва да следва правила и гражданите трябва да го знаят. Това е линия на нашето поведение и действие, която няма да бъде само инцидентна. Това е линия, по която постоянно ще работиме, за да покажеме, че такива проявления няма да останат ненаказани", каза Бъчварова, допълвайке, че е разпоредила контролът да се провежда постоянно и по план. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.03 2016 в 18:51

Да катастрофи стават но важното е да няма пострадали желязото се оправя обаче теч с скъпите коли се мислят за безсмъртни ама ако изкарам ножката и му я набуча в гъза дали ще се прави после на безсмъртен ако ще и самолет да кара!!!

16.03 2016 в 15:44

Миро Русинов,явно не си слушал никога как говори Бъчварова.Тя винаги мека-правимЕ,говоримЕ,мислимЕ и т.н.Впрочем всички видни дейци на герб са скарани с книжовния език.

16.03 2016 в 14:48

Последно - кой кого наби?

16.03 2016 в 12:58

Напоследък е така. Има едни хора, които създават представата ви за света. Те пишат и снимат това, което е истината за живота. Когато те объркат нещата – от мързел или нарочно, или без да искат – светът се спихва и започва да издава зловонна миризма. Обърква се светът и хората се объркват и чудят се – на очите си ли да вярваме или на очите си?
Представата ви за света, създадена от медиите, е свръхдинамична, непрекъснато променяща се. Зад картинката и текста обаче стоят едни хора, които се наричат журналисти. И как да ви го кажа – истината е, че тези хора са си ебали пичката лелина. И продължават да си я ебат. На Тъмно

16.03 2016 в 12:00

Вече има публикуван запис и от втора камера, където катогрично се отхвърля твърдението в тази статия. Да не говорим, че както казах, момичето никъде не казва това, което и е вменено в тази а и други статии. Всеки може да отиде на сайта на бТВ, където има запис на казаното от свидетелката. Очевидно някои бъркат кой е потърпевш... едните са потъврпевши от катастрофа а другия от боя.

16.03 2016 в 10:56

Моля офнюз да не препечатват а да изгледат записа от бТВ. Момичето не казва подобно нещо. Елементарна коректност е нужна. Момичето казва, че втория шофьор, този на хондата е ударил няколоко пъти потърпевшия (шоьорът на шкодата). Даже на сайта на бтв са писали глупости. Очевидно в желанието си да изпъкнат не се напъват да слушат!

16.03 2016 в 10:53

Докато няма наказания (затвор) ще продължи тези мутренски саморазправи.

16.03 2016 в 10:00

SC , по ирония на съдбата и той има опит в хулигански прояви на пътя , но сега май е от другата страна .....

16.03 2016 в 09:57

Не знам ама аз на тая снимка виждам лелка с чанта и чичак....

16.03 2016 в 09:52

OFFNews за пореден път сте със заглавие за милиони. А свидетелката - искам да се случи с нейния син, да видим колко добре ще се чувства. Разбира се, че потърпевшия ще отвърне, дано има справедливост останала в тая държава.