Полицейска акция във Варненска област

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2023 в 08:15 2183 0

полиция

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

В операцията участват и Регионалната инспекция по околната среда и водите, Горското стопанство, Инспекцията по труда, Българската агенция по безопасност на храните

Мащабна специализирана операция се провежда днес на територията на Варненска област, съобщиха от пресцентъра на полицията в крайморския град, съобщи БТА.

В момента тече акция в Старо Оряхово, където е задържан 42-годишен мъж, криминално проявен и осъждан. В къщата му са намерени зелена тревиста маса и кристали, както и доказателства, че мъжът има възможност да суши тревата и да прави разфасовки. Открито е и оръжие, за което предстои да бъде изяснено дали е законно притежавано от задържания.

От полицията уточняват, че в операцията днес, освен различните подразделения на полицията, ще вземат участие и представители на Регионалната инспекция по околната среда и водите, Горското стопанство, Инспекцията по труда, Българската агенция по безопасност на храните. "Пътна полиция" също ще бъде изключително активна, като ще бъдат изградени включително и КПП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови