Почина припадналото пред палата на Цар Киро момче

OFFNews 24 септември 2011 в 14:34 3111 0

16-годишният Павел е втората жертва на безредиците в пловдивското село Катуница. Лошата новина бе потвърдена пред радио "Фокус" от пресцентъра на Университетска болница „Св. Георги" в Пловдив.

Павел бе един от участниците в днешния поход към махалата с именията на Цар Киро. По пътя на момчето му прилоша и припадна. Линейка на Бърза помощ го откара в тежко състояние в болницата. Момчето е с присадено преди няколко години сърце, което не е издържало на напрежението, коментираха за Дарик очевидци на инцидента.

Минути по-рано вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че положението в Катуница е овладяно. Изявлението си той направи от Насебър, където е на предизборно посещение.

Пред ТВ Европа Цар Киро е изразил готовност да се изсели от Катуница заедно със семейството си, защото се чувствал застрашен.

Прокуратурата пък щяла да нищи кой е отговорен за липсата на резултат по 120-те сигнала срещу циганския барон. Това според ТВ Европа е съобщил пред хората от Катуница директорът на полицията в Пловдив Тодор Чонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови