Откраднаха кутия за дарения за лечение на болно дете

OFFNews - Бургас 27 януари 2017 в 12:37 3109 0

Снимка burgas.topnovini.bg

За нагла кражба на кутия с дарения сигнализира бургазлията Тодор Атанасов във Фейсбук. Инцидентът е станал в сряда, в ранния следобед, в магазин в бургаския ж.к. "Славейков", а охранителните камери са заснели как жена, прикривана от мъж, който пазарува, прибира касичката.

"На всички така им изглежда. И на мен също, мисля, че в това нещо няма съмнение, че действат заедно. Както и от няколкото телефонни обаждания, които проведох сутринта с хора, които искаха да помогнат просто потвърдиха, че двете лица действат заедно. И то не от вчера и от днес и вече имат множество регистрации за кражби на територията на Бургас", разказва Атанасов.

В кутията са се събирали средства за лечението на малкия Любчо, който страда от рядката болест хипоплазия на очите. Детето вижда единствено цветове, но не различава обекти. Необходими са рехабилитационни курсове извън страната, а сумата е непосилна за родителите на детето. В В кутията е имало около няколкостотин лева, добави Тодор Атанасов.

Клип с наглата кражба вече е качен на редица места в интернет, а Атанасов призовава, който има информация за извършителите, да се свърже с него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews