Още двама души починаха след тежката катастрофа в Плевен

OFFNews 15 септември 2015 в 07:47 4839 5

Още двама души починаха след тежката катастрофа в Плевен

Още двама души на Министерството на отбраната са починали през нощта от раните си след тежката катастрофа в Плевен, съобщава Нова телевизия.

Инцидентът стана около 13.00 часа вчера, когато две коли и един военен микробус се удариха на моста над железопътния прелез в Плевен. Трима души загинаха, а петима други - в тежко състояние, като двама от починалите са служители на Министерството на отбраната (МО).

Останалите трима продължават да са в реанимация, но са без опасност за живота. 

Пътят, където стана инцидентът, е в ремонт и в този участък е стеснен. Според разследващите шофьорът на микробуса предприема рисковано изпреварване. Срещу него обаче имало друг автомобил, който не е трябвало да се движи в тази пътна лента, тъй като движението е еднопосочно.

Автомобилът е шофиран от 26-годишен мъж. На място загива неговият спътник, който е бил на предната седалка.

След като е получен сигнал в спешния център в Плевен тръгва линейка. По пътя обаче тя е ударена от друг лек автомобил. Линейката се завърта и се удря в стълб. При удара лекарката е с два счупени крака и фрактура на ръката, а шофьорът е с разкъсна рана на главата и тежка черепно-мозъчна травма. Вече не е с опасност за живота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews