Осъдиха жена, влачила мъж с колата си (видео)

Мадлен Шишманова 07 юни 2012 в 15:52 1727 0

Снимка:  „Дейли Мейл“
Снимка: „Дейли Мейл“

Английски съд постанови присъда от 4 години и три месеца лишаване от свобода на 37-годишна британка, влачила мъж на капака на колата си близо 300 метра, съобщи „Дейли Мейл“.

Инцидентът е бил заснет от камера, намираща се до съда в град Фалкирк. На клипа се вижда ясно как 37-годишната Сюзан Гилчриш блъска с лекия си автомобил пресичащия в този момент Стюарт Морис. В продължение на почти 300 метра тя го влачи върху капака на колата си, без да намали скоростта, с която се движи.

Всичко започнало на 12 юни миналата година, когато Сюзан Гилчриш била обвинена, че е откраднала ботуши от местния МОЛ. Охраната се опитала да я спре, но не успяла. Ужасена от обвинението, англичанката побегнала, качила се на колата си и тръгнала с бясна скорост. За нещастие в същия момент 22-годишният Стюарт Морис пресичал улицата.

През цялото време Морис се опитал да запази живота си, като се държал здраво за колата. На клипа се вижда ясно, как колата криволичи, за да изкара 22-годишния мъж от равновесие. За да се предпази, той  дори опитал да счупи предното стъкло на автомобила. „Бях принуден да се кача на капака, за да запазя живота си. Тя караше на зиг-заг с цел да ме изхвърли”, коментира злощастният „пътник”. Камерите заснемат как Гилчриш кара през града, без за секунда да намали, а свидетели потвърждават, че са чули свистенето на гумите й, когато колата завивала. От градската управа съобщават, че екшънът приключил, когато колата спряла на червен светофар. След това жената е арестувана, а мъжът е откаран в болницата с наранявания по гръбнака, краката и пръстите. Въпреки че се е извинила на жертвата си, Гилчриш ще трябва да излежи присъда от 4 години и три месеца лишаване от свобода. Тя обяснява постъпката си с „хормонален дисбаланс”. Освен това я тормозела мисълта, че е бременна.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!