Морето изхвърли тялото на изчезналата бургазлийка Валя

OFFNews 18 май 2014 в 21:31 10263 7

Снимка Facebook

Валентина Иванова.

В неделя вечерта морето в Бургас изхвърли тяло на жена.

Около 18.30 ч. в полицията в Бургас е получено съобщение от 18-годишен мъж, че в района на вълнолома - от страната на морската гара - във водата край тетраподите е забелязал човешки труп.

Районът е отцепен от полицейски патрули, като спасители от Областна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” са започнали дейности по вадене на тялото, съобщават от МВР-Бургас.

В прессъобщението на полицията е посочено, че "по предварителни данни се касае за изчезналата на 15 април тази година 24-годишна бургазлийка Валентина Иванова".

Тялото на момичето е откарано за аутопсия в катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ – Бургас.

Агенция "Фокус" съобщава, че към момента се изчаква да приключи разпознаването на жената, което се провежда във Второ РПУ в града. То се осъществява по снимков материал.

24-годишната Валентина Иванова от Бургас е в неизвестност от 15 април вечерта, когато за последно била засечена край морската градина в града.

Около 23.00 часа тя слязла от такси, след което никой не знае накъде е поела.

Според непотвърдена информация момичето е сложило край на живота си. Вероятната причина е депресия, от която тя страдала от известно време.

Валя имала приятел, който е полицай. Двамата планирали скоро да правят сватба и никой от близките им не знае двамата да са имали конфликт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови