Мъж се опита да убие жена в таксито й

Юлиан Христов 13 декември 2011 в 12:12 1866 0

Мъж се опита да убие таксиметрова шофьорка, докато го возела, съобщиха от пресцентъра на МВР.

59-годишната жена подала сигнал около 06.30 часа, като съобщила, че е ранена и дала точен адрес на местонахождението си.

След като пристигнали органите на реда жената била в съзнание, но била прободена в ръката и два пъти в гърдите. Разказала на полицаите, че взела клиента, видимо употребил алкохол, от дискотека в Студентския град. Той не пожелал да каже точния адрес, а споменал, че ще я упътва в процеса на шофиране. Когато наближили езерото в кв. "Дружба", 39-годишният мъж я накарал да спре колата, а при отказа й извадил от обувката си нож и я порязал по ръката. Пострадалата оказала съпротива, напръскала го със спрей, което го озлобило още повече. Тогава той я пробол два пъти в гърдите, след което излязъл от колата и побягнал.

Жената успяла да даде точно описание на извършителя пред полицията. След кратко преследване насилникът бил заловен до езерото в кв. „Дружба”. При задържането мъжът се опитал да изхвърли във водата ножа, с който намушкал жената, но не успял. След проверка полицаите установили, че мъжът е криминално проявен.

Задържаният Е.М. (39 г.) от кв. Горубляне е регистриран за притежание на взривни вещества, нанасяне на средна телесна повреда, шофиране в нетрезво състояние, осъждан.

Образувано е досъдебно производство за опит за убийство. Работата по разследването продължава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !