Мъж счупи ребрата на жената си и избяга с детето им. Полицията го търси пети ден

Мъжът продължава да тормози пострадалата и семейството ѝ

OFFNews 18 януари 2024 в 10:16 1781 0

пострадалата жена

Снимка Стопкадър Нова ТВ

Пострадалата 24-годишна жена

24-годишна жена е пребита от мъжа, с когото живее на семейни начала в Пловдив. Пострадалата е настанена в болница със счупени ребра и счупена кост на таза и бедрото. За случая от събота разказа майката на пребитата пред Нова ТВ. 

След побоя 29-годишният мъж избягал с детето им - момченце на годинка и половина, и се укрива пети ден. Извършителят е в изпитателен срок заради присъда за шофиране след употреба на наркотици.

Пострадалата е настанена в болница. Първоначално се е опитала да прикрие пред лекарите станалото, като обяснила, че е паднала по стълбите. Лекарите се усъмнили и уведомили полицията.

Майката на пострадалото момиче обясни, че състоянието на дъщеря ѝ не е добро. "В момента е на легло, така ще остане 3 месеца. Болките в тялото ѝ са силни заради счупените ребра", разказа още тя.

Момичето е претърпяло операция на крака заради счупена кост на таза и бедрото. Има хематоми по главата и тялото. Пострадалата е обяснила на майка си, че е била бита пред детето, а скандалът е станал заради битовизми.

Майката разказа, че това не е първият в случай, в който дъщеря ѝ е жертва на насилие. Момичето е подало жалба в полицията.

Мъжът обаче продължава да тормози жената, както и близките ѝ по телефона. "Той казва, че няма да даде детето, докато жалбата в полицията не бъде изтеглена", обясни майката. По думите ѝ 24-годишната жена няма платен здравни осигуровки и трудно намира средства за лечение.

От полицията в Пловдив съобщиха, че мъжът е криминално проявен и осъждан. По неофициална информация вече се знае къде се укрива и е въпрос на часове да бъде задържан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!