Мъж би с тръба шофьор, който го засякъл на кръстовище (видео)

OFFNews 26 февруари 2018 в 10:37 7905 3

Мъж би с тръба шофьор, който го засякъл на кръстовище (видео)

Шофьор нападна и наби с тръба друг водач на кръстовище в Казанлък. Инцидентът е станал в неделя около 16.00 часа на кръстовището на "Абаята" в Казанлък, съобщават местни медии. 

Боят е уловен от любителска и охранителна камера. Кадрите показват как младият мъж удря по-възрастния с метална тръба. Междувременно се чува коментар, че братът на младежа е полицай.

Охранителната камера на общинска администрация Казанлък пък разкрива как след като автомобилът на по-възрастния водач засича колата на младия мъж, той излиза и напада шофьора пред него.

Възрастния мъж не му остава длъжен и от своя страна го удря с бухалка в гърба. След това младежът изважда метална тръба, с която почва да бие опонента си, чупейки стъклото на колата му.

Полицията е образувала бързо полицейско производство срещу агресивния млад мъж. Той е задържан за 24 часа за едро хулиганство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

26.02 2018 в 14:52

Единия извадил бухалка, другия извадил метална тръба. Добре че нашите селяндури не са въоръжени с по-сериозни неща, че щеше да има и странични жертви.