Маскирани ограбиха заложна къща в Бургас, градът е блокиран от полиция

OFFNews 27 юли 2019 в 18:18 4650 0

Полицейска акция, Бургас

Снимка flagman.bg

Бургас е под полицейска блокада, затворени са всички изходи, издирват се двама извършители на грабеж. Сигналът за инцидента, възникнал в заложна къща в комплекс „Меден рудник“, е получен към 14.30 ч., съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

Двама маскирани мъже са нападнали и довели до безпомощно състояние 30-годишната служителка, и прибрали близо 300 грама златни накити. По-късно тя е обяснила, че двамата са влезли в обекта и поискали да разгледат пръстен от витрината. Докато момичето ги обслужвало, единият от „клиентите“ минал зад гърба й и с помощта на съучастника си я нападнал. След това взели част от изложените златни накити и напуснали пеша заложната къща.

Веднага след сигнала са предприети полицейски действия по установяване на местонахождението на мъжете. Ситуирани са КПП на входно-изходните артерии, както в Бургас, така и в околните населени места. Изземват се записи от камери, разположени в близост до мястото на инцидента. Установяват се и очевидци. Служителката в заложната къща също е разпитана. Работата по случая продължава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !