Локомотив блъсна влак на гара Мездра

Последна промяна на 10 януари 2017 в 10:54 3705 3

Снимка Архив

За инцидент с влака София-Мездра алармираха пътници тази сутрин. Локомотив се е блъснал във вагоните при прикачването към композицията на гара Мездра, има и пострадали, разказаха очевидци.

Инцидентът е станал в 5:25 ч тази сутрин.

„Вместо да намали, локомотивът се вряза с голяма сила в самия влак”, обясни един от пътувалите във влака Росен Августинов пред bTV. По думите му жена е получила сериозен удар в главата, има и други леко ранени. Августинов разказа още, че никой не проверил състоянието на пътниците, а служители на гарата се държали грубо, крещеи и ги обиждали.

От БДЖ потвърдиха за случилото се. Според компанията става въпрос за лек инцидент, в който 126-тонният локомотив, движейки се с 10-15 км/ч, се е приплъзнал при спирането и е ударил композицията, като я е преместил с около два метра. При удара една жена е залитнала и си е ударила главата. Никой от пътниците обаче не е сериозно пострадал и не е подал оплакване, не се е наложила медицинска помощ, уточниха от пресцентъра на превозвача.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1745

3

sawall

10.01 2017 в 17:10

Инциденти стават, ето и в Ню Йорк наскоро цял влак не спря навреме и се хакна в перона.

ОБАЧЕ: това което не стана там беше да се накрещят на пътниците, сякаш те са виновни. Това което стана беше, че дойде сума ти народ, линейки прегледаха всички (мисля, че от цялата история имаше 1 счупен крак), полиция, служители на гарата, извинения, грижа за хората, разследвания. Ето това е разликата.

В България има такова мнение, че ако си лекар - работата ти е да лекуваш. Ако си контрольор, работата ти е да дупчиш билети. Да, ама не: работата ти е също така и да обясняваш спокойно като нормален човек, без да се звериш, да се грижиш за хората и да им окажеш съдействие, когато е нужно и колкото можеш.

3819

1

aviatora

10.01 2017 в 11:05

МОСКОВСКИ ВСЕ ОЩЕ Е НА СВОБОДА И ПЪЛНИ ПАРТИЙНАТА ХАЗНА!!!