''Лада'' на ръба. Втори инцидент с кола в напоителния канал ''Паша арк'' в Пазарджик

Диана Варникова 20 юни 2023 в 16:47 2720 0

Снимка

Възрастно семейство се озова с колата си на ръба на напоителния канал „Паша арк“ в Пазарджик, а това е вторият подобен инцидент с автомобил във водното съоръжение за по-малко от денонощие.

По неофициална информация причина за „полета“ е неизправност в спирачките. В колата е имало трима пътници, всички са невредими. Мястото е на завоя преди светофарите до храма „Успение Богородично“ в областния град, а вчера невнимателен шофьор „приземи“ „Мерцедес“-а си пак в напоителния канал на два километра по-надолу-до сградата на Регионалната здравна инспекция. И той се отърва невредим и излезе сам от водите на канала под любопитните погледи на очевидци на самокатастрофата.

От „Пътна полиция“-Пазарджик апелират към водачите да управляват автомобили, мотоциклети, мотопеди и електрически индивидуални средства за придвижване с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост предвид на високите температури. Особено внимание се обръща към по-възрастните шофьори и най-вече към членовете на техните семейства. Необходимо е да следят стриктно за здравословното им състояние преди да предприемат пътуване. Ако не се чувстват добре, ако имат сериозни здравословни проблеми е по-добре да отстъпят волана на техен сродник, близък или познат, който да им помогне да се придвижат безопасно до набелязаната дестинация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика