Кола уби на място моторист без книжка, хвърли го в подлез след ляв завой

OFFNews 08 юни 2016 в 10:00 8750 22

Снимка Архив

Млад мъж на мотор без книжка е загинал тази сутрин във Варна след катастрофа с кола.

Сигналът за инцидента е получен около 9:10 часа. 44-годишен водач на „Шкода” е направил ляв завой, като при маневрата се сблъсква с мотоциклет „Ямаха”, движещ се в права посока, съобщи МВР. В резултат на сблъсъка водачът на мотоциклета – млад мъж от Перник, изхвърча и пада в близкия подлез. Мотоциклетистът е загинал на място.
Извършват се процесуално – следствени действия за изясняване на детайли около инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

22

El Commandante

10.06 2016 в 08:36

Като оставим настрана скудоумията че било едва ли не битов инцидент, един вид спор за паркомясто понеже бил паднал в подлеза, все едно ако не го бяха засекли на ляв завой най-вероятно пак щеше да падне в некой подлез та не бива да виним шофьора на автомобила че е кьорав тъпанар, трябва да отбележа че в София броя на шофьорите на коли откъм културната страна на спектъра значително надвишава броя на дебилите.

Но понеже общия брой коли тук е огромен то и като абсолютна стойност броя на потенциалните убийци-било щото са некадърни селяци или полуслепи женски полумаймуни също е гигантски.
Като прибавим и факта че от известно време града е заприличал на огромна строителна площадка,разкопана навсякъде и движението е късащ нервите ад, то става така че требва да се оглеждаш по шеснайс пъти преди да направиш квото и да било.

29217

21

Лопе де Вега

09.06 2016 в 08:37

Проф, японците репи да ядат! Толкова изискано хайку отдавна не бях чел.Съвършено!
По темата - господа, аз съм за мир и дружба! Колкото повече от нас спазват реда и законите, колкото повече пазим себеси, ближния, че и по-далечния, толкова по-малко ще четем за такива нещастия и по-малко ще се обясняваме кой е по-прав и кой - не! Не ли?

Поздрав!

77927

17

El Commandante

08.06 2016 в 13:40

Владе, защо ме караш да обяснявам пак, мисля че бях пределно ясен.
Ти ми обясняваш какво прави нормалния шофьор, аз ти казвам какво правят дебилите.
Олигофрени има и от двете страни и това си е факт.

77927

15

El Commandante

08.06 2016 в 12:30

Сложи си. Колкото по-шумно толкова по добре.
По-гот да стиснеш съединителя и да навиеш масура отколкото да клаксонираш.

И Акраповича и особено Йошито са тихи на ниски обороти, само загатват потенциал и в ниските обороти няма да събудиш никого, все пак предполагам че не караш ХД или голем Интрудър,дето и със стоковете си реве като дзвер да не говориме ако го моднеш малко....

29585

14

Izalina

08.06 2016 в 12:16

El, да ти кажа замислям се сериозно как да угодя на всички.
Имам огромен интерес да туря една от посочените генерации, защото моята машина при всичките си коне и кубици работи по-тихо от прахосмукачка и не ме чуват ни пешеходци, ни велосипедисти, които се разхождат пред мен докато културно ги изчаквам сами да се разкарат от МОЯ път и се качат на тротоара или нарочната алея.
От друга страна дълбоко уважавам семейството и съседите си, които още спят като излизам или вече спят като се прибирам и не виждам защо да будя цялата улица ежедневно.
Лично също съм избрала да спазвам правилника в голяма степен и достатъчно много от колегите ни са като нас.

Иван, Всеки има глава на раменете си и недоумявам как така ЕДИНСТВЕНО в България баш моторите пречат на всички по подразбиране. Само да питам каква скорост държат на същия "България" 7-ци, 3-ки, *L-и и прочее предимно немски автомобили. Хайде да помислим дали не трябва отговорността за запазването на животи някак да е споделена, м?

77927

13

El Commandante

08.06 2016 в 12:10

Аз пък ти давам друг пример: караме нагоре към Боровец, аз карам леко изнесен в лево за да ме вижда ужким предностоящия дебил-управител на автомобил, поддържаме 80/90 и добра дистанция около 30 метра, и на Щъркела оня кретен решава че му се прияли кебапчета долу до водата, набива спирачки и резко завива в лево без мигач без нищо.

И аз полудевам и нема не те видех,нема не разбрах,долу от колата,огледала падат,каски в главата,шутове,пълна програма.
Щото нема аз да си остава децата сираци заради некакъв дебил дето решил че нема физическата възможност да гледа....

Сега разбра ли или още по-картинно да го опиша...
 
X

Да помогнем на украинските деца!