Катастрофа блокира Прохода на Републиката

OFFNews 04 септември 2017 в 08:17 1626 1

Временно е ограничено движението през Прохода на Република. Товарните автомобили изчакват на място, леките биват пренасочвани през Шипка. Пътни полицаи подпомагат и движението през първия тунел на АМ „Люлин“, в посока София, а преминаването е забавено заради катастрофа между лек автомобил и бус. 

Причина за въведеното временно ограничение през Прохода на Републиката е възникнал пътен инцидент на територията на Великотърновска област. Сигналът за удар между два ТИР-а и товарен автомобил е постъпил в полицията тази сутрин, към 6.35 часа.

За преглед в болница са откарани тримата водачи. След удара товарните превозни средства са се завъртели и препречват пътното. До изтеглянето им ще бъде ограничено движението, като товарните автомобили изчакват на място, а леките биват пренасочвани през Шипка. От двете страни на прохода са разположени екипи на „Пътна полиция“, които подпомагат движението и насочват водачите по обходния маршрут.

Забавено е преминаването през първия тунел на автомагистрала „Люлин“, в посока София, заради възникнал инцидент. Според първоначалната информация са се ударили лек автомобил и бус, няма данни за пострадали. Пътни полицаи подпомагат преминаването в района на катастрофата. Водачите да шофират с повишено внимание и да се съобразяват с разпорежданията на органите на реда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови