Изчезна съученик на убитата Мирослава

OFFNews 22 януари 2012 в 20:54 1975 0

Съученик на убитата 17-годишна Мирослава от Перник е в неизвестност от 18 януари.

Тогава 18-годишният Димитър Димитров отишъл при брат си Вивиян - в заложната му къща в столичния Студентски град, съобщава zaPernik.com.

Баткото не бил там, но по телефона предложил на Митко, който така и така имал ключ от помещението, да  пренощува там. Тийнейджърът седял от 19 до 21 часа, когато взел 2000 лева и излязъл, твърдят очевидци пред пернишкия сайт. Димитър оставил писмо, в което пише, че съжалява за това, което ще направи, но трябва да се скрие. Пояснил, че евентуално ще се обади след седмица и вече четвърти ден телефонът му е изключен. Близките на Митко подозират, че става въпрос за проблем с момиче. От вчера е обявен за национално издирване, пише zaPernik.com. Близките му не разчитат на обещанието от бележката, че ще им звънне след седмица. Не е ясно дали Димитър е от класа на изчезналата и по-късно намерена мъртва Мирослава или от съседен клас, но двамата със сигурност са от едно и също училище.

OFFNews потърси информация от Областната дирекция на МВР в Перник и от пресцентъра на МВР - и от двете места отрекоха да имат информация за случая. На сайта на МВР няма съобщение, че момчето се издирва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!