Говори битата приятелка на прокурорския син: Той е много жесток човек и ще търси отмъщение

OFFNews 18 септември 2023 в 08:35 4774 0

20-годишната Боряна не помни колко пъти е била удряна от 19-годишния Васил Михайлов

Снимка Стопкадър bTV

20-годишната Боряна не помни колко пъти е била удряна от 19-годишния Васил Михайлов

Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов говори за насилието над нея пред bTV. 

Михайлов е обвинен в 4 заплахи за убийство и побой над момичето. 20-годишната Боряна показа снимка на нараненото си лице в социалните мрежи и твърди, че това се е случило  след поредното му посегателство. На 13 септември 19-годишният Михайлов получи нови обвинения след претърсване и изземване от дома му.

Сигнал срещу сина на прокурора Бисер Михайлов подаде именно пострадалото момиче. Двамата са имали връзка 2 години. Боряна не може да преброи колко пъти Васил я е удрял. 

Момичето разказва, че Михайлов се стараел да я изолира от близките ѝ, така че тя да няма приятели. Боряна заяви, че Васил Михайлов редовно упражнява насилие върху различни хора. 

"Била съм свидетел на много неща. Ако не съм го видяла с очите си, съм го видяла на клипче, което е записал и ми е показвал след това. Винаги ми обясняваше, че това са хора които са накърнали неговото или моето достойнство, които си го заслужават."

Попитана дали се страхува тя отговори:

"Естествено, че се страхувам, мисля, че го познавам по-добре и от собственото му семейство. Смятам, че е много жесток човек и със сигурност ще търси отмъщението си."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !