Един полицай е ухапан, а друг - блъснат от такси, докато гонили младежи в София

OFFNews 06 февруари 2017 в 13:31 17923 13

Един полицай е ухапан, а друг - блъснат от такси, докато гонили младежи в София

Двама полицаи пострадаха при гонитбата на трима младежи в София. Единият от униформените е бил ухапан при "яростна съпротива" от единия от преследваните, а другият - блъснат от такси.

Всичко започнало около 11.30 часа днес, когато патрулиращи полицаи опитали да проверят трима младежи със съмнително поведение в района на улиците "Опълченска" и "Одрин", съобщиха от пресцентъра на МВР. Тримата младежи обаче побегнали.

В хода на предприетото преследване, минути по-късно единият от бегълците бил засечен, обясняват от МВР. Младежът оказал яростна съпротива, което наложило употреба на помощни средства, но при поставяне на белезниците, младежът захапал ръката на полицая.

В акцията по задържането на останалите младежи се включили и служители от намиращия се в близост полицейски екип. Преследвайки втория от групата, в района на булевардите „Тодор Александров” и „Сливница”, единият от униформените бил блъснат от таксиметров автомобил, който напуснал произшествието.

Пострадалите полицаи са откарани за преглед и оказване на медицинска помощ в болнично заведение.

Двамата столичани - на 16 и 18 години, са задържани в Трето Районно управление „Полиция”. Продължава издирването на третия съучастник, както и установяването на шофьора, избягал от местопроизшествието.

По-късно от МВР съобщиха, че е задържан и третият участник от групата. 18-годишният бил открит в района на „Овча купел“, а при обиск от него е иззето пакетче със суха тревиста маса. Той е отведен в ареста на Трето районно управление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15509

12

Бухльо

06.02 2017 в 18:37

Много забавна жЛъта новина. И стои начело в сайта. А новината, че продължава забатачването на програмата, която се предполага, че ще подкрепи научния потенциал на страната, постепенно, но бързо минава на заден план.
После защо обществото се вълнува от жЛътини, а не от сериозни теми. Медиите дали помагат?

9007

11

Phalae Onopsis

06.02 2017 в 18:35

То всичко много хубаво... Намерили в третия суха тревиста маса. А в тези двамата, които са хванали, намерили ли са нещо? Или още не са решили какво да им напишат?
И като цяло до кога това ще е обществен проблем при нас?
В света печелят туристи от декриминализация, а ние тук ги задържаме и глобяваме.
Всеки си избира как да се трови. Нека поне не отиват тия обороти за S-класи.

10910

10

1Sion1

06.02 2017 в 18:26

Офф, вземете оправете заглавието.Освен ако такситата в Бг не са станали канибали и не хапят...

12424

6

petrr96

06.02 2017 в 16:16

Това е направо сюжет за филмиране. Гонитби катастрофи!