Четирима набиха семейство погрешка

Юлиан Христов 31 януари 2012 в 12:49 1452 0

 Снимка: Сергей Антонов
Снимка: Сергей Антонов

Полицията в Пловдив задържа четирима души, които нанесоха побой на семейство. В хода на разследването на случая служителите от Трето РУП са установили, че мишената са били други хора, а нападателите са обърка дома.

До инцидента се стигнало, след като двама младежи на 16 години се скарали в игрална зала на ул. „Латинка“. Двамата си разменили удари с щеки за билярд. Това станало повод два часа по-късно едно от децата, 19-годишният му брат, техният баща на 43 години и 30-годишен роднина да нахлуят с взлом в къщата на 54-годишен мъж на ул. „Кипарис”. Без обяснения те го пребили, въоръжени с брадва, железа и ножове. Веднага след това те набили 23-годишната му снаха и 27-годишния му син пред очите на двете им деца на 4 г. и 8 г.

Пострадалите баща и син са били откарани с порезни рани в болница, където синът е оставен за лечение. Снахата е с охлузни рани. При побоя е унищожено и част от имуществото в къщата.

Разследването установило, че четиримата нападатели объркали къщата. Тяхната цел е била съседната къща, където живеел младежът, който участвал в скандала в игралната зала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!