Четири души, от които две деца загинаха при гонка в Каварненско

OFFNews 17 август 2020 в 21:29 5658 0

"Четирима души, сред които и две деца, загинаха след нерегламентирано състезание с автомобили в Каварненско. Има и тежко ранени. Поредни невинни жертви на войната по пътищата. Прокуратурата отдавна предложи конкретни законодателни мерки за противодействие. Очакваме решения!", това написа в Туитър акаунта си Главният прокурор Иван Гешев. 

В късния следобед в центъра на село Белгун, община Каварна, при тежкия пътен инцидент са загинали четирима души. Сред жертвите са и две деца – на 1 и на 12 години. Загинала е и майката на децата, както и мъж на 41 години от селото. В болница е настанено пострадало дете на 8 години, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Тежкият пътен инцидент е станал между два автомобила. Единият е в такова състояние, че трудно личи марката му. Предполага се, че е "БМВ". По предварителна информация колите са се състезавали и са се сблъскали при гонката. По време на огледа е установено, че и двамата автомобила са обърнати по таван.

Загиналата жена и нейният съселянин се намирали на тротоара, когато били връхлетени от колите. Все още не се знае къде са били двете деца, които са загинали – едното на място, другото в болница, както и третото момче, което е тежко пострадало.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews