Quantcast

Баща уби 2-годишното си дете и се обеси (обновена)

ОFFNews Последна промяна на 05 ноември 2014 в 09:29 17669 19

33-годишен мъж е убил двегодишната си дъщеря и се е обесил в апартамент в столичния квартал "Редута".

Вчера, около 15.30 часа, в полицията постъпил сигнал за мъж, който се е обесил в дома си в столичния кв. "Редута". При пристигането на място полицейските екипи открили в стаята и безжизненото тяло на две годишната му дъщеря. Установена е самоличността на мъжа - 33-годишният Николай Ценов, регистриран в полицията за кражби и наркотици. 

По непотвърдена информация мъжъте бил наркозависим. Момиченцето е живяло при майка си, но вчера е било взето от бащата.

Убиецът е оставил предсмъртно писмо в което признава, че той е убил детето и майката няма вина.

В момента на мястото се извършва втори оглед от полицията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.11 2014 в 19:30

Ако наркотиците са виновни за тази трагедия този човек е бил зависим на синтетични наркотици (амфетамини, хероин и т.н.). Естествените халюциногени и марихуаната развиват емпатия и благодарност към Създателя за този дар - живота. Пуша марихуана от 15 години. Влизал съм в ареста за притежание на марихуана. Няма да спра да пуша, защото дължа много на марихуаната за това че разви интелектуалния ми потенциал и ми отвори очите не само навън но и навътре в мен.

05.11 2014 в 16:35

Правя, но по никакъв начин не мога да свържа действието с Роро или тревата. Сигурен съм, че в държавите за които говориш няма отчаяни хора, които се самоубиват заедно с децата си. Благодарение на заплахата от смъртно наказание! Имам усещането, че споря с полицай, затова спирам.

05.11 2014 в 16:01

Вероятност винаги има, така е. Не е културно да си мерим годините, но съм сигурен, а донякъде и готов да се обзаложа, че сбора от двете цифри на числото обозначаващо възрастта ти не е по-голям от 12!
Роро не е свършил нищо. Объркано порастнало момче, което се чуди какво да прави с живота си.
Тезата ми за друсаните кебапи е, че при влизане в такива страни учтиво ги предупреждават за тази "особеност", питат ги поне 2 пъти дали не носят подобни вещества със себе си, учтиво питат още веднъж "сигурен ли сте?" и ви пожелават приятен престой в страната. Какво става в следващия коридор или в полицейското е друга бира. Имало е действие! Правиш ли разликата?

05.11 2014 в 16:00

ЧЕСЪН:
Знаеш ли защо е забранено да вариш ракия в вас и произвеждаш и продаваш цигари?
Защото държавата иска да цоца от акциза,а ако ги произвеждаш в вас,просто няма как да хващат всеки кой,колко произвежда и продава.
А иначе затвор няма,но има солени глоби ако те хванат да ги произвеждаш.Но ако ги продаваш,може и да стигнеш до затвора!

05.11 2014 в 15:39

Знам историята за "войната срещу дрогата". Какво искаш да ми кажеш, че пропагандата срещу канабиса не е мотивирана от загриженост за населението? Това е моята теза, твоята е, че има 37 страни, в които друсаните кебапи ги убиват законно и това е хубаво. Действията и бездействията могат да бъдат законни или не, когато с тях засягаш други хора. Да използваш новината, под която дискутираме така неуместно за да прокараш мнението си за Роро и декриминализацията на канабиса е пошло. Затова ти отговорих невъзпитано.
П.С. Има вероятност детето да е по-възрастно от теб.

05.11 2014 в 15:08

Изгледай филма дете. Има какво да научиш. Няма заболяване, което да е престъпление. Има действия/бездействия, които са престъпни. В главата ти е манджа с грозде.

05.11 2014 в 14:46

Ти си този дето крещи за ползите от забраните, та реших, че е уместно теб да забранят - схващаш ли машинната ми логика? Различна е от полицейската, която нарича болестта престъпление.

05.11 2014 в 14:23

чесън, радвам се, че поне по един пункт намираме общ знаменател.

ясминка, ако си решила да се опитваш да просветляваш някого избери нещо по-удачно. Например това:
http://imdb.to/1yY0ze1
А ако искаш можеш да се постараеш да ми обясниш как точно ще ме забраниш? Та аз дори не знам дали съществуваш или си поредния бот. :)

05.11 2014 в 14:05

Кънчо, тебе трябва да забранят, под страх от смъртно наказание.
За останалите безплатна лекция - Канабиса и кокаина не са опиати, алкохола и хероина са. Образовайте се, помага!
https://www.youtube.com/watch?v=Bv-wv1oD25Y

05.11 2014 в 12:34

Тоя народ съвсем откачи ... и само да ви кажа, че това че някой пуши трева, не значи че е наркоман, тя сама по себе си е упойващо вещество, сходна по ефект с алкохола, но с тази разлика че забавя реакциите по-бързо, така че агресия от трева - едва ли ... крайно време е консервите в това общество да почетат малко литература. Мир на праха на детенцето ...