Арестуваният в Разград испанец е убил съпругата си в присъствието на децата

OFFNews 16 декември 2021 в 16:59 4305 0

44-годишният испански гражданин, който беше задържан за убийството на съпругата си в Разград, е извършил престъплението в жилището им, в присъствието на трите деца.

От полицията в Разград съобщиха подробности за извършеното тежко престъпление. По-рано днес части от тялото на жертвата бяха открити на различни места в града. 

Задържанията Пабло Санчес първоначално не е признал за престъплението, като твърдял, че не е бил в жилището, когато съпругата му изчезнала. Версията му е оборена, след като са прегледани видеокамерите в района. По-късно Санчес признал, че е убил съпругата си Силвия Петрова и е заровил части от тялото й на 4 места на изхода на Разград към жп гарата.

Откриха на части тялото на издирвана жена в Разград

Престъплението е извършено в нощта на 10 срещу 11 декември, предаде БНТ. 

44-годишният мъж е роден в Мексико, но е с испанско гражданство. Работел е на летището в Тенерифе. В Испания има 5 регистрирани сигнала срещу него за насилие срещу жени. 4 от тях са от Силвия, а един - от жена, с която е живял преди това.

Все още се изясняват причините за убийството, като разследването се води под наблюдението на Окръжна прокуратура - Разград. Очаква се утре, 17 септември, Окръжният съд в града да разглежда и постоянната мярка на задържания първоначално за 72 часа Пабло Санчес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови