40-годишна жена намушка смъртоносно приятеля си в София (обновена)

OFFNews 22 февруари 2023 в 15:16 21933 0

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

40-годишна е задържана за убийството на мъж, с когото живеела, в столичния квартал "Овча купел", съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Около 23 ч. във вторник е получен сигнал за ранен мъж, като пристигналите на място полицаи установили, че пострадалият е 51-годишен и е намушкан с нож.

Мъжът е транспортиран към болница, но е починал пред входа на лечебното заведение. За убийството е задържана жената, с която е живеел. 

Според първоначалните данни след скандал 40-годишната е намушкала партньора си. Работа по образуваното досъдебно производство продължава.

Освен това се изясняват фактите по сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние на бул. „Княгиня Мария Луиза“ - отново във вторник, около 17:25 ч. Пристигналите на място екипи на полиция и Спешна помощ констатирали смъртта му - възрастен мъж, с неустановена до момента самоличност. При огледа са констатирани следи от насилие. 

40-годишен криминално проявен мъж е бил задържан днес в Годеч, след като съобщил, че е убил на 63-годишната си майка, предаде Нова ТВ. 

Веднага към адреса е изпратен полицейски патрул, който открил тялото на жената. По първоначална информация мъжът е нападнал майка си с брадва, след като е употребил наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!