29-годишен нападна с нож тийнейджър, задържаха го, след като го укротиха с тейзър

OFFNews 03 ноември 2023 в 15:15 1721 2

Тейзър

Снимка Архив

29-годишен мъж е наръгал с нож момче на пешеходна пътета в Пловдив. Той е оказал яростна съпротива на полицаите, дошли да го арестуват в дома му, поради което е обезвреден с тейзър, съобщиха от МВР в града. 

В сряда около 18.45 ч. на кръстовището на бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев", докато чакал да пресече на пешеходна пътека, тийнейджърът бил порязан с нож в гърба от непознат минувач, който веднага след това избягал. На пострадалото момче е оказана медицинска помощ в болница, а в хода на организираните незабавни оперативни и издирвателни действия е установена самоличността на нападателя - на 29 години. 

Вчера, когато бил потърсен от полицаите на адреса му, мъжът ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал яростна съпротива при задържането, което наложило спрямо него да бъде използвано помощно средство тейзър. 

Нападателят е отведен в ареста на Първо РУ, а за случая е уведомена Районна прокуратура - Пловдив. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

400

2

демотиватор

03.11 2023 в 16:58

Това що е сторил не се ли нарича нещо от рода на "опит за предумишлено убийство на длъжностни лица при изпълнение на служебните им задължения" ?!
Как ли ще го "възнаградят" ?
Бих му дал 25 безплатна издръжка, на завет и сушинка, на хубав нар, топла питателна храна, добра компания и надеждна охрана (ツ)

723

1

user4eto

03.11 2023 в 16:14

Сандокан с двата ножа.
 
X

Да помогнем на украинските деца!