26-годишен загина при катастрофа между Пещера и Пазарджик

Диана Варникова 18 ноември 2022 в 18:36 2346 1

Линейка

Снимка Архив

По първоначални данни водач на «БМВ» движейки се по посока от Пещера за Пазарджик е загубил управление над автомобила.

26-годишен мъж е загинал, след като колата му се е ударила в дърво по пътя от Пещера за Пазарджик. Трагедията е станала снощи към 21 ч.

По първоначални данни водач на «БМВ» движейки се по посока от Пещера за Пазарджик е загубил управление над автомобила. Колата напуснала пътното платно и се блъснала в дърво. В резултат на сериозния удар шофьорът е починал на място. Пристигналите екипи на сектор «Пътна полиция» и РУ-Пазарджик установили, че зад волана е бил 26-годишен мъж от областния град. 

Вчера рано сутринта на изхода от Пазарджик по посока за село Драгор е станала верижна катастрофа. Тя е в резултат на отклоняване на вниманието на водач на лек автомобил.

Екип на сектор «Пътна полиция» при ОДМВР-Пазарджик пристигнал на сигнал за пътен инцидент с материални щети между две леки коли. Докато полицаите отработвали произшествието, към мястото приближил трети автомобил, управляван от 60-годишна жена от пазарджишкото село Гелеменово. Тя отклонила вниманието си от пътя и се блъснала с «Хонда» та си в едното от возилата, участващи с първия инцидент. Удареното «Рено» се завъртяло и ударило намиращата се до него 73-годишна жена от Пазарджик. Пострадалата е транспортирана от екип на «Спешна помощ» в МБАЛ-Пазарджик и настанена с множество фрактури в областта на гръдния кош и травма на белия дроб.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews