16-годишна опита да застреля в главата съученичка

OFFNews 29 ноември 2016 в 20:49 8211 6

16-годишна ученичка опря пистолет в главата на своя съученичка в шуменското село Хитрино и опита да стреля, но оръжието засякло. 

Причината за случилото се е публикация във Фейсбук, съобщи Нова телевизия. 

Скандалът избухнал в междучасието, като едното момиче повикало в училищния двор другото, за да поиска обяснение за обидни думи в социалната мрежа.

Зехра Нуриева казала, че паролата ѝ е открадната и не може да влиза в профила си, но Едже Хюсеин не повярвала и докато съученици задържали Зехра в двора, тя донесла пистолет от дома си. 

Едже опряла пистолета в брадичката на съученичката си и го държала така повече от минута и опитала да стреля, но оръжието засякло. 

Учителите в училището се събират на извънреден педагогически съвет, на който ще бъде обсъден инцидентът, а родителите на пострадалата Зехра се чудят дали да не я преместят в училище в Шумен.

Директорът на училище "Петър Берон" в Хитрино подчерта, че целият инцидент ще бъде разследван и ще има санкции за Едже и за останалите участници.  

„Да ви кажа честно, чувствам, че съм още жива благодарение на Господ и то, защото без него нямаше как да оцелея. Разбрах, че пистолетът е бил газов и можел да ме остави на място, пък той засече, имала съм късмет”, каза Зехра Нуриева.

Не е ясно защо Едже е имала достъп до оръжието. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12450

4

Alicante

30.11 2016 в 00:05

В затвор за малолетни - минимум 3 години и още толкова на родителя, който не е съхранявал оръжието на недостъпно място - заради реалната опасност за живота на пострадалата. И 20 000 лева неимуществени вреди за стреса, който момичето е преживяло. Така биха направили в една бяла държава. На ред е цацаратурата и съда.

13531

3

Traqn Savov

29.11 2016 в 21:41

Не знам какви са, ама имат повече ташаци от нашите български мъже, засрамете са!!

Във всяко едно българско село един бабаит дерибейства над 10000 здрави прави мъже, дето не могат да му кажат и копче, нещастна работа общо взето.




13531

1

Traqn Savov

29.11 2016 в 20:59

Момичетата носят оружие, мъжете през това време са на педикюр и коафьор!!!

В.Т.Ф. ин тъз държава!!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!