10 са пострадалите при катастрофата с градски автобус във Варна

OFFNews 08 април 2019 в 13:01 2236 0

Десетима са пострадали при катастрофа с автобус на градския транспорт и две леки коли във Врана, съобщи ОД на МВР в морския град.

Инцидентът е станал на 7 април, неделя, около 13:40 ч.

Водачът на автобуса по линия №7 правил ляв завой на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Вярност“, като преминал през разделителна ограда на ул. „Вярност“ и блъснал два автомобила, изчакващи на червен сигнал на светофара, а след това се блъснал в стена на къща.

Пострадали са 45-годишният шофьор на автобуса, който е с контузии на корема, гръдния кош и краката, но без опасност за живота, 33-годишна водачка на единия блъснат автомобил, която е с контузия на главата, както седем пътници, всички без опасност за живота. 44-годишна жена е с контузии на лицето и лявата подбедрица, 62-годишна пътничка е с комоцио, настанена в болница за наблюдение, 58-годишната кондукторка в автобуса е с контузия на лицето и крака, 7-годишно момиче е с контузия на главата и крака, 14-годишно момиче е с контузия на ляв крак, 18-годишна девойка е с контузия на лява ръка, 19-годишна девойка е с контузия на десен крак и ляво рамо, 14-годишно момче е със сътресение на мозъка.

По случая е образувано досъдебно производство, причините за възникване на ПТП-то са в процес на изясняване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!