София Вергара се снима гола за корицата на Women's Health

OFFNews 04 август 2017 в 15:48 55645 0

Звездата на популярния сериал "Модерно семейство" София Вергара се появи за пръв път в гола фотосесия. Кадрите са заснети за списание Women's Health, което също за пръв път публикува гол модел на корицата си.

Размерът на сутиена ми е 32 с чашка тройно D, гърдите ми са истински и съм родила едно дете, казва с гордост красивата 45-годишна актриса от колумбийски произход.

По повод фотосесията тя споделя, че не спазва диети, а "яде като животно". За разлика от много свои колежки София не обича голотата, не обича да се снима или разхожда гола дори в дома си или край собствения си басейн. Вкъщи винаги е облечена и гримирана. Затова тя й съпругът й Джо Мангелиано ("Спайдърмен", "Истинска кръв") били неподготвени, когато дошло предложението за фотосесията.

Преди това казвах на агента си: "Ще стана на 45. Спри да ми намираш разголени ангажименти. Нека си старея достойно". Хората ми казват, че изглеждам на 20 и няколко. Но не е така. Кожата ми е различна. Преди не знаех какво са пори. Сега ги гледам и се чудя какво да правя с тях", споделя актрисата. Истинска съвременна София Лорен, описва я списанието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови