Волен поднесе китки на Добрина Чешмеджиева

OFFNews 30 март 2021 в 22:22 14229 0

Паметна сцена, която ще остане завинаги в историята на политическите кампании, се разигра в студиото на БНТ в предаването "Референдум" тази вечер.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров, който бе един от тримата участници в предизборния дебат, напусна мястото си и поднесе букет цветя на смаяната телевизионна водеща Добрина Чешмеджиева.

"Поднасям Ви цветя, за да се извиня, ако сте се почувствали засегната от последното ми участие", заяви Волен Сидеров, визирайки предаването през 2019 година, когато се наложи охрана да изведе лидера на АТАКА от студиото.

Особеният изказ на Волен, който се лееше в лежерен, леко провлачен тон, с мелодично завършващи думи, стана повод за забавление в социалните мрежи, където голяма част от коментиращите заподозряха политика в употреба на аперитивни напитки преди телевизионно участие.

А междувременно в студиото дебатът се завъртя около Сорос, Новия световен ред, маските и измамата КОВИД-19.

Волен продължи темата със златната концесия и заяви визията си за бъдещето на родината - излизане от НАТО, неутралитет, независимост от САЩ и ЕС.

В този дух "Референдум" продължи до края, а на самата страница на предаването "Референдум" към настоящия момент има над 770 коментара, част от които са:

"Бат Волен почерпен, но се държи и говори истини", "Референдум, участниците минават ли дрегер преди предаването?", "Пиян човек и дете, не лъжат. Браво на Сидеров!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки