Проф. Константинов: Отношенията между Русия и Запада са критични, близо сме до гореща война

OFFNews 19 март 2018 в 21:39 7714 12

Отношенията между Русия и Запада са в критична точка, близо сме до гореща война, която може да сложи край на цивилизацията, заяви пред "Фокус" проф. Михаил Константинов. 

"Руснаците се чувстват в състояние на война. Русия има перфектна военна техника и спокойно се мери със САЩ и Китай в тази област, но по отношение на гражданската индустрия и цели нещата не са блестящи. Отношенията между нея и Запада са може би в най-лошата си точка, която помня от разгара на Студената война", посочи той.

"Факт е, че сме близо до гореща война особено в Сирия, където може да се сблъскат пряко руски и американски военни. Трябва да се направи опит да се излезе от тази ситуация, защото това е реална опасност. На карта е поставено оцеляването на цивилизацията. Един военен сблъсък би могъл да бъде край", коментира проф. Константинов.

По думите му се нуждаем от единство, защото сме стигнали до вратата на ада и дори леко сме я открехнали.

Проф. Константинов е убеден, че Русия трябва да започне подготовка за смяна на властта, но и Европа да бъде управлявана от нови политици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

13

El Commandante

20.03 2018 в 14:26

Надявам се да си прав, въпреки че историята сочи че тва да разчиташ на човешкия здрав разум е умрела работа.

77927

11

El Commandante

20.03 2018 в 10:22

Майлоу, мисля че ше го направят. В определен момент.
Има хора които са обсебени с идеята за намаляване на населението на планетата. Онея плочи там в Джорджия ли беше къде беше, сети ли се?

Неслучайно земята в Нова Зеландия достига космически стойности а в Патагония се строи Ню Израел, ако се сещаш.

13214

7

XR4

20.03 2018 в 01:21

Тая вечер ще си легна спокоен! Това с което е известен проф.Константинов е, че обикновено "прогнозите" му се сбъдват....ама на 180* :))

25665

5

Victimized

19.03 2018 в 23:31

"Русия е и военно и икономически по-слаба от нато/ес. Никой не иска реален конфликт, светът е твърде свързан и взаимнозависим."

Когато говорим за ядрени сили и имайки предвид какви ракети представиха миналата седмица руснаците, нато няма да го има за точно няколко секунди. И като цяло, Русия със сигурност няма да излезе силна от тая война, ама тя и от ВСВ излезе слаба. Да му мислят прокси държавите с изкуствено създадени народи, дето единственото което ги обединява са паспортите. Щото там точно народи няма да останат само подивели хунти с нула акъл и култура, като тея от западните клипове...
 
X

Да помогнем на украинските деца!