Рууни се завърна в Евертън

OFFNews 09 юли 2017 в 16:30 2391 0

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни вече официално е футболист на Евертън, обявиха от "Гудисън Парк".

31-годишният играч ще подпише договор за два сезона, след като пристигна от "Олд Трафорд" като свободен агент. Рууни направи първите си стъпки във футбола именно като част от ливърпулския клуб.

"Уейн ми показа амбицията, от която имаме нужда и победния си манталитет – той знае как да печели титли и съм наистина щастлив, че той реши да дойда при нас.

Той обича Евертън и жадуваше да се завърне. Той все още е само на 31 години и нямам никакви съмнения в качествата му. Фантастично е, че той е тук", сподели мениджърът на Евертън Роналд Куман пред клубния сайт.

През 2004-а английският футболист подсили нападението на "червените дяволи" и се превърна в една от митичните фигури на манчестърци.

.Според "Сън", суперселекцията на Роналд Куман продължава. Специалистът ще използва Рууни като халф, а за върха на атаката ще бъде привлечен нападателят на Арсенал Оливие Жиру.

"Карамелите" ще платят за французина 20 милиона паунда. Той ще замести Ромелу Лукаку, който вече е на 99% продаден на Манчестър Юнайтед.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки