Очакват се големи сътресения в ЦСКА

OFFNews 21 юли 2019 в 12:03 1305 0

Днешният ден ще бъде много напрегнат в ЦСКА. Причината е снощното поражение от Черно море с 1:3 на "Българска армия".

Така вече във втори мач от Ефбет Лига червените не могат да постигнат победа, след като в първия кръг отново у дома завършиха 2:2 срещу Етър.

Непосредствено след мача с варненци главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов разкри, че от ръководството ще обявят много важни решения днес.

"В двата мача срещу Етър и Титоград се видя, че не сме в добро състояние. Минахме между капките. В неделя ще обявим решения, които ще ги вземе собственикът. Ние сме си виновни. Аз, ако бях старши треньор, нямаше да заменя Стойчо Атанасов под натиска на публиката. Не може феновете да решават кой да играе и кой не. Това е решение на треньора", коментира Стоилов.

Стойчо Атанасов беше набеден за виновник, а след мача феновете го призоваха да се маха от "Армията".

Привържениците скандираха и "Оставка".

"Извинявам се на нашите фенове. Играхме безобразно. За съжаление бяхме от губещата страна. Предстои сериозен разговор с нашите футболисти. Казах им, че на който не му се играе, по-добре да не излиза. Проблемите ни в защита са очевидни.

Играем в сгъстен цикъл и не може без ротации. Напрежението е нещо нормално, който не го издържа, не е за ЦСКА. Трябва да се възстановим психически и физически за следващите сблъсъци с Осиек и Славия", коментира треньорът на ЦСКА Добромир Митов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови