Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

След смъртта на Алекс: денонощни полицейски дежурства в малките селища

OFFNews 17 юли 2017 в 21:39 2214 1

Снимка БГНЕС

Районните управления в малките населени места ще организират работата си така, че да могат да посрещат гражданите денонощно. Това разпореди главният секретар на МВР Младен Маринов, а решението му е провокирано от смъртта на 18-годишния Алекс.

Момчето почина, след като бе пребито пред дискотека в Бяла.

Днес Маринов направи преглед на всички районни управления в малки населени места. Той разпореди всички дежурни части да организират дейността си така, че през цялото денонощие да посрещат гражданите лично, независимо от часа. Разпореждането засяга основно районните управления, в които към момента достъпът до дежурния служител през нощта е затруднен.

Днес в Бяла бе втори ден на траур за Алекс, който почина в нощта срещу неделя 8 дни, след като бе приет с тежка черепно-мозъчна травма. Очаква се прокуратурата да промени обвинението срещу 32-годишния му нападател в непредумишлено убийство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8505

1

van_rei

18.07 2017 в 00:54

До кога братя ще храним змията?Всички пледират, това че е ром не значи,че е зъл човек.Ами оборете ме ако можете,...!Задавам въпрос на всички от българският етнос.Колко направи българския етнос за ромите?Какво направиха те за нас.Това ли заслужиха децата ни,след като всеки месец техните получават не малко от нашите лишения?И друго,как да заспя спокойно,понеже съм от гр.Бяла и скърбя редом с близките на Алекс.Драги мои сънародници,аз имам дъщещя на 10г. как тя да продължи да живее в този град,тази дъжава.Алекс ти живееш в нас!
 
X

Да помогнем на украинските деца!