Скандират "Бесилка" за бащата на Ани, разследват продажба на детето

OFFNews 12 май 2015 в 13:55 7373 2

Бащата на убитата Ани бе докаран в съда в Атина със засилена полицейска охрана, делото за наркотици срещу него се отложи. От събралото се множество пред сградата се чуха призиви "Бесилка", съобщи "Български новини". 

Станислав „Сава” Бакърджиев бил със зачервено око и променен вид, според репортер на местна телевизия има вероятност това да е резултат от упражнено над него насилие. 

Майката на 27-годишния Бакърджиев изрази пред журналисти надежда, че "нещо друго е станало". Ако нещо е направил Станислав, нека бъде наказан. Всичко друго мога да повярвам, дори и че детето е продадено, но не и, че той е убил детето. Според нея, каквото и да се е случило с Ани, майка й Димитрина го знае. 

Както стана ясно от разследването на полицията, Димитрина Борисова и Станислав Бакърджиев са похарчили 8 000 евро от общо 12-те хиляди, получени от “спонсор” на жената при престоя й в Германия. Разследващите проверяват произхода на парите - дали не са от продажба на малкото дете или не са похарчени за закупуване на продукти, които биха могли да бъдат свързани с изчезването му. 

Гръцката полиция разследва и версията дали Ани не е станала жертва на канал за продажба на органи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews